⏳ZOMERKAMP: DE TIJD DOORHEEN⏳

Ook dit jaar organiseren we weer een super leuk kamp! Wat kunnen jullie creatieve kinderen verwachten? Een week (van 25 tot en met 29 juli) vol gekke avonturen terwijl we door de tijd reizen en allerlei bevolkingsgroepen leren kennen!

Wat nemen we mee? 

  • Koek/fruit 
  • Middageten 
  • Genoeg drinken (water zal ook voorzien zijn)
  • Eventueel een petje en zonnecrème 
  • Kleren aandoen die vuil mogen worden!

 

Inschrijven 

Mailtje sturen naar jeugdatelierprikkebeen@gmail.com 

DAG 5: HIPPIES & MUSEUM

Voor onze laatste kristal van de tijdskern te verdienen zijn we beland bij de hippies! T/shirts tie dyen, hippiebusjes maken, parelkettingen… Alles om ons om te toveren tot echte hippies! We hebben op het springkasteel gespeeld, een lekker ijsje gegeten en samen ons museum klaargezet!

Het was een mooie week met veel avonturen! Bedankt allemaal die het mee mogelijk hebben gemaakt! <3

Tot in september!

DAG 4: ONTDEKKINGSREIZIGERS & COWBOYS EN INDIANEN

Vandaag hebben we onze eigen ontdekkingsreizigersboot gemaakt! Daarna vertrokken we op ontdekkingsreis en bouwden we een kamp. In de namiddag hebben we een extreem grote totempaal gemaakt. Een cowboy en indianen toneeltje kon natuurlijk ook niet ontbreken.

Tot morgen!

DAG 3: VIKINGEN & MIDDELEEUWEN

Een gestoorde krijger had onze hulp nodig om terug aan bijlen en schilden voor zijn boot te maken. Na een stevige bootvaart was het tijd om terug op krachten te komen met een lekkere pannekoek! In de middeleeuwen had een koning ook onze hulp nodig! We maakten een mooie kelk en transformeerden onszelf in echte ridders en prinsessen!

Tot morgen!

DAG 2: ROMEINEN & MAYA'S

Ons magische tijdsportaal bracht ons vandaag bij een gekke archeoloog die vast zat in de tijd van de Romeinen én de May's! Aan de hand van activiteiten konden we de archeoloog helpen ontsnappen aan het gladiatorengevecht. We hebben amforen en een mooi mozaïek stuk gemaakt. De archeoloog had dan bij de Maya's nog een probleem... de maskers van de Maya's moesten opnieuw gemaakt worden! We hebben dan de dag afgesloten met een zelfgemaakt toneeltje.

Tot morgen!

DAG 1: OERMENS & OUDE EGYPTENAREN

De tijdskern is in stukjes uiteen gevallen! En aan de hand van opdrachten kunnen we in elke tijdsperiode de kristallen terug winnen!Vandaag hebben we rotsschilderingen, eigen verf en dino’s bij de oermens gemaakt. En een eigen schrift, een sacrofaag en een offer voor de Prikkebeengod bij de oude Egyptenaren.

Benieuwd waar we morgen belanden door het magische tijdsportaal!

Maak jouw eigen website met JouwWeb