Weekend 2020

Magie

14/02/2020

De eerste avond is al zeer geslaagd! Iedereen kwam aan en de kinderen waren zeer enthousiast om een plekje uit te kiezen waar ze willen gaan slapen. Hierna hebben we een rondleiding gekregen. We hebben ook lekker gegeten. Eerst hebben we tomatensoep met balletjes gegeten. Als hoofdgerecht hebben we hotdogs gegeten. We kregen ook nog een heerlijke vanillepudding als dessert. Na het eten hebben we nog de film ‘het regent gehaktballen 2’ gekeken. Tot morgen!

15/02/2020

De tweede dag was ook een succes! De kinderen waren vroeg wakker en hebben hierdoor nog even kunnen spelen voor het ontbijt. Na een stevig ontbijtmaal kwam Tinkerbell langs. Al haar krachten waren opeens verdwenen! We besloten om haar te helpen om haar krachten terug te verzamelen. We hebben magie bekeken van vroeger, zoals de oermagie. We hebben de natuur gebruikt en een eigen natuurhuisje gemaakt voor ons eigen gemaakt wezentje. Hierna hebben we ook een eigen magische bol gemaakt. We hebben de toekomst kunnen voorspellen van iedereen van Prikkebeen! Hierbij hebben we de eerste kracht ‘voorspellen’ gekregen. We hebben tijdens de middag ook lekkere soep en pannenkoeken gegeten. We hebben ook vele groentjes opgeknabbeld. Hierna hebben we zelf goocheltrucs verzonnen. We hebben onze eigen goochelshow gehouden. Wat was dat een succes! Hierbij kregen we onze tweede kracht ‘toveren’. Na een lekkere appel als vieruurtje hebben we een quiz gespeeld. De vragen gingen over Disney. Hierbij hebben we de kracht ‘kennis’ gekregen. Bij het avondeten hebben we ook heerlijk gegeten! Eerst hebben we spaghetti gegeten en als nagerecht een lekker ijsje. Na het eten ging ineens het licht uit! Toen het licht weer aanging, vonden we een brief. Vidia, een klasgenoot van Tinkerbell, had de krachten van Tinkerbell weggenomen en ons opgesloten. We moesten allerlei raadsels oplossen om te kunnen ontsnappen. Hierbij hebben we de kracht ‘samenwerken’ gekregen. Nu is het tijd om in ons bed te kruipen, want we zijn heel moe. Slaapwel en tot morgen!

16/02/2020

Vandaag is het de laatste dag. Als ontbijt hebben we pistolets en koffiekoeken gegeten. Wat was dat lekker! Daarna hebben we onze koffer ingeladen om terug naar huis te keren. We hebben zelf ook nog een spreuk verzonnen. Hierdoor hebben we alle krachten verzameld en kan Tinkerbell weer toveren! We hebben ook nog even buiten gespeeld. Stiekem was het wel leuk in de wind! De leiding vond het een geslaagd weekend! Goede thuiskomst!